LA PRIMAVERA COMENÇA EL 28 DE MARÇ!!!!!!

11034920_10206613333760396_8346761305653913035_n

La Diada de la primavera a la Serra d’en Mena es trasllada al dissabte vinent, 28 de març, a causa de la previsió meteorològica, amb pronòstic de pluges abundants. L’activitat estava inicialment prevista pel dia 21 de març, però les adverses condicions climàtiques ens han fet decidir-nos a ajornar una setmana el crit d’ Hola Primavera que entonarem plegats tots els veïns de la Serra d’en Mena al Parc del Pins del Motocròs, el dia 28.

La programació de diumenge, 22 de març, en canvi, amb la trobada Castellera a la Pl. del Rellotge, continua endavant. Esteu tots convidats a participar-hi.

EL DIA 28, TOTS AL PARC DEL MOTOCRÒS

SerraMena_SantaColomaGramenet_ParcdelsPinsMotocross02

La resta d’activitats queden exactament igual però es realitzen una setmana més tard. Us esperem a tots al Parc dels Pins del Motocròs, entre les 10:00 i les 16:00 hores EL DISSABTE 28 MARÇ: podrem gaudir d’una farcida programació amb activitats infantils, art urbà, amb el rerefons de la convivència, el bon veïnatge, la cura pels barris i el diàleg intercultural. Tot, fruit del treball del grup motor de l’activitat, compost per més de 30 agents comunitaris entre entitats, centres educatius i serveis i equipaments municipals.

Aquesta activitat forma part del procés comunitari engegat a la Serra d’en Mena al juliol de 2014 dins del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’Obra Social de la Caixa, gestionat a la ciutat per la Fundació Integramenet i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. El nucli participant d’aquesta activitat ha generat el primer resultat visible del procés, que pretén establir amb el temps una programació comunitària elaborada conjuntament per la ciutadania, els recursos tècnics del territori i les institucions.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s